Tjenester for kjernefysisk avfallshåndtering 

Mitta Engineering tilbyr konsulent-, ingeniør- og laboratorietjenester for kjernefysisk avfallshåndtering, bentonittprodusenter, forhandlere og brukere, byggeindustri, renoveringsteknikk og gruvedrift i Finland og i utlandet.

 

På Mitta Engineering jobber vi i tett samarbeid med AINS innen geo-engineering samt ekspertene i Clay Technology, som er også en del av Mitta Group. Siden 2000 har vi jobbet med over 25 atomavfallsanlegg i nesten 20 land. Mens de fleste av dem har vært anlegg for lavt og middels avfall (LILW), er størstedelen av arbeidet, og faktisk vår mest spesialiserte ekspertise, på anlegg for høynivåavfall (HLW), spesielt fra Finland. Mitta Engineering er ISO 9001 – og ISO 14001 sertifisert og vårt laboratorium akkreditert i henhold til ISO 17025 (T354).

Lær mer om oss

A rock in the autumn forest.

Kontakt VP Operations

Bjarte.Hellevang@mitta.no
mob.: 46645501

Kontakt oss uforpliktende for ytterligere informasjon eller pristilbud. Vi hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Hvordan kan vi hjelpe?

Har du et prosjekt du tenker på? Hvis du trenger mer informasjon om våre Miljøovervåkninger, ikke nøl med å kontakte oss.

Salg

Bjarte Hellevang

VP Operations Mitta Norway

bjarte.hellevang@mitta.no

Tel. +47 46645501

Legg igjen en kontaktforespørsel