Geoteknisk Rådgivning

Utforsk spesialiserte grunnboringstjenester hos Mitta AS. Med to avanserte borerigger og et team av erfarne eksperter, leverer vi presisjonsboring for en rekke geotekniske behov. Vår innsats i grunnboring garanterer nøye utførelse og detaljert datainnsamling, noe som gjør oss til et pålitelig valg for dine prosjekter som krever dybde og nøyaktighet. 

Mittas Tilnærming til Grunnboring: Vi har en flåte av avanserte borerigger, betjent av vårt erfarne team, klar til å møte alle dine grunnboringsbehov. Kontakt oss for assistanse med grunnboring, og opplev vår effektivitet og pålitelighet.
Viktigheten av Grunnboring for Ditt Prosjekt: For prosjekter innen boligbygging, næringsutvikling, vei- og jernbaneinfrastruktur, er grunnboring essensielt. Det hjelper deg med å forstå grunnforholdene og forhindre problemer som setningsskader, utglidninger, og ras.
Velg Mitta for Dine Borebehov: Hos Mitta legger vi vekt på kvalitet i hvert ledd av arbeidet. Våre erfarne boreledere sørger for at hver oppgave utføres med høyeste standard. Vi mottar kontinuerlig positiv tilbakemelding fra våre kunder for vår utmerkede kommunikasjon og kvalitet i boremetoder. Vi samarbeider også med anerkjente laboratorier for grundig analyse av prøver, inkludert skjærstyrke, ødometer og treaksial forsøk.

Prosjektering:

  • Ansvarlig Prosjektledelsee
  • Fundamentering
  • Peleprosjektering
  • Stabilitetsvurdering

Hvordan kan vi hjelpe?

Har du et prosjekt du tenker på? Hvis du trenger mer informasjon om våre Miljøovervåkninger, ikke nøl med å kontakte oss.

Salg

Bjarte Hellevang

Daglig leder Head Energy Geo AS

bjarte.hellevang@headenergy.no

Tel. +47 46645501

Legg igjen en kontaktforespørsel

Contact NO