Snømonitorering

Nøyaktige snø data for forbedret hydrologisk modellering 

Oppdater hydrologiske modeller og forbedre prognosene dine for sesongmessig snøsmelting med sanntids snø data som inkluderer snøvannsværdi, snødybde, snøtetthet, væskeinnhold, terrengtrekk og snø parametere.

Mitta vil jobbe med deg for å finne de optimale lokasjonene og datainnsamlingsmetodene for å gi den beste mulige snødataen innenfor de aktuelle områdene. Ved å tilpasse produktene våre til dine spesifikke behov, vil du få nøyaktige snødata akkurat der du trenger det, enten i små områder eller over store geografiske områder.

  • Hjelp til optimalisering av driften av vannkraftverk som tillater nøyaktig avrenningsmodeller
  • Nyttig for meteorologiske informasjonssystemer
  • Hjelper med vitenskapelig forskning på snøpakkemodellering og snøskred
  • Kostnadseffektiv overvåkning i stedet for tidkrevende manuelle målinger

Kontinuerlig snøovervåkning

ANavS® snøovervåknings-stasjoner gir nøyaktig snøpakke informasjon basert på Global Navigation Satellite System (GNSS) signaler. Snøvann tilsvarende (SWE), snødybde og væskeinnhold (LWC) bestemmes ved hjelp av cutting-edge prosesseringsteknologi for satelittsignaler. Stasjonene opererer autonomt med integrert solcellepanel og trådløs kommunikasjon slik at de kan settes opp selv i de mest avsidesliggende områdene.

 

Last ned produktark

Snømonitorering med radar

Få en forståelse for snøfordelingen i hele ditt område ved hjelp av snøovervåknings-radaren. Vi tar radarmålinger som dekker det ønskede området og gir deg høykvalitets snødata som gir et riktig bilde av snøfordelingen som en funksjon av terrenget. Viktige parametere som snødybde og snøtetthet beregnes som en funksjon av terrenget og leveres til kunden sammen med visualiseringer.

Last ned produktark

Kontakt VP Operations

Bjarte.Hellevang@mitta.no
mob.: 46645501

Kontakt oss uforpliktende for ytterligere informasjon eller pristilbud. Vi hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Hvordan kan vi hjelpe?

Har du et prosjekt du tenker på? Hvis du trenger mer informasjon om våre Miljøovervåkninger, ikke nøl med å kontakte oss.

Salg

Bjarte Hellevang

VP Operations Mitta Norway

bjarte.hellevang@mitta.no

Tel. +47 46645501

Legg igjen en kontaktforespørsel